Kahramanmaraş genelinde dün başlayan ve aralıksız devam eden yoğun kar yağışının olumsuz etkileri maalesef Türkoğlu ilçesinde de etkisini göstermiştir.
İlçe Merkezindeki ve Kadıoğluçiftliği Mahallesinde seralarda çökmeler, Beyoğlu ile Şekeroba Mahallelerinde ise ahırlardaki çökmelerden kaynaklı hayvan ölümleri meydana gelmiştir.
Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan BİLİR, İl Müdür Yardımcısı Salih İNAN, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Sadık Yılmaz GÜLLÜ, Türkoğlu İlçe Müdürü Hikmet KAÇAR ve Teknik personellerimizin katılımıyla, kar yağışından etkilenen Mahallelere geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, Seralarda ve ahırlarda meydana gelen zararların tespiti yapılmıştır. Ayrıca mevcut zararların giderilmesi noktasında çiftçilerimizin mağdur olmaması için neler yapılabileceği ile ilgili çiftçilerimizle istişarede bulunulmuştur.