TÜRKOĞLU BELEDİYESİ, İKİ BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİNDE BULUNDU

244

Türkoğlu Belediyesi  2024 – 2025 yılı eğitim öğretim yılına birinci sınıf olarak  başlayan  iki bin öğrenciye  kırtasiye setinden oluşan  eğitim desteği sundu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Çocuklarımız bu gün ilk defa okula başlamıştır Öncelikle hayırlı uğurlu olsun öğrencilerimize. Bizler de Türkoğlu Belediyesi olarak 44 mahalle 49 ilköğretim okulunda birinci sınıfa başlayan 2.000 çocuğumuz için bir ilk  olarak olarak çanta projesini gerçekleştirdik.

Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ve Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca

Tüm öğrencilerimize içerisinde ihtiyaç duyulan kırtasiye malzemeleri ile birlikte çocuklarımızın ilk çantası bizden olsun dedik. Ve bugün de  Sayın Kaymakamım Mustafa Nevzat Mercan İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz, Jandarma Karakol Komutanımız ve İlçe Emniyet Müdürümüz Ramazan Çetin ile beraber çocuklarımızın çantalarını teslim ettik.

Bundan sonraki öğretim yıllarını, çocuklarımıza da başarılar diliyoruz. Çünkü bu ilk adım gelecekleri aydınlık olur. Ve eğitimde de biz belediye olarak eğitim desteklerimiz devam edecek olup bu desteğin bundan sonra da devamını getireceğiz” dedi.

Programa Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Kemal Hakverdi, İlçe Emniyet Müdürümüz Ramazan Çetin de katıldı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro